“ANGELS – Love & Light” la Pitesti!

04 April
  • Gina
  • 0 comment

Ideea unui eveniment la Pitesti ne-a venit anul trecut, dupa ce am contribuit cu un premiu la tombola de Craciun organizata de asociatia ANCAAR Filiala Arges. Pentru ca ArtisanArt se implica in ajutorarea copiilor si nu numai, a decis sa organizeze o expozitie de pictura in colaborare cu echipa din cadrul ANCAAR Pitesti, pentru oferi o mana de ajutor copiilor cu autism din judetul Arges. Evenimentele organizate de ArtisanArt au o amprenta unica, de eleganta, rafinament si inovatie, iar Andreea Tamas (fundraiser ANCAAR) a coordonat cu brio organizarea evenimentului, rezultatul fiind unul minunat!

Intr-o locatie mica, dar foarte cocheta, La Libraria Mon Cher, ingerasii si produsele noastre de arta aplicata s-au integrat perfect printre cartile expuse, creand astfel o atmosfera de basm, cu multa culoare, viata si lumina. Oameni frumosi si sensibili, prezenti la acest eveniment, au simtit din plin energia tablourilor expuse si s-au bucurat de produsele de arta aplicata marca ArtisanArt. Seara a debutat cu vernisajul expozitiei, cand artistul Gina Dragomir a dorit sa explice celor prezenti importanta pe care o au ingerii in viata noastra si cat de multa nevoie este sa avem o relatie apropiata cu ei.

Simturile ne-au fost rasfatate din toate punctele de vedere, in seara de 31 martie! Fratii Glinta Razvan si Sara Maria de la Liceul de Arta “Dinu Lipatti”, din Pitesti, indrumati de domnul profesor Marian Grancea, ne-au condus pe un taram angelic cu recitalul interpretat la pian, cei de la Domeniile Tohanii, au facut posibil un toast al bucuriei, datorita vinurilor oferite, Cofeturi de Casa ne-au rasfatat papilele gustative cu prajiturile lor facute in casa, iar Floraria Altceva a intregit ambianta cu frumoasele aranjamente florale.

Spre surpriza celor prezenti, seara s-a incheiat cu o tombola cu premii nemaipomenite oferite de sponsorii evenimentului: ArtisanArt, Solaris – Belsug din natura, Libris, Bijuteria Mile Pitești, IE Nationala, MOKKO – atelier de meșteșugărit, Wawa Fresh Cosmetics, CDS Pantofi Pictati Manual si Floraria Altceva Pitesti, carora le multumim din suflet ca ne-au fost alaturi! Povestea spusa in imagini il are ca autor pe fotograful Geo Dolofan, care a reusit sa surprinda cele mai frumoase si inedite momente ale evenimentului si caruia ii multumim de asemenea.

Expozitia ANGELS – Love & Light a avut si un scop caritabil, 20% din vanzari fiind donate de catre ArtisanArt asociatiei ANCAAR Filiala Arges, in scopul ajutorarii copiilor cu autism din judetul Arges. Cum universul are un fel special de a potrivi lucrurile si cum nimic nu este intamplaror, evenimentul a coincis si cu Ziua Internationala a Constientizarii Autismului, lucru care ne-a bucurat foarte mult.

Evenimentele sustinute de ArtisanArt, atat la Timisoara, cat si la Pitesti, au reusit sa atinga sufletul celor prezenti, sa le ofere o zi frumoasa, relaxanta si luminata. Ingerii au fost alaturi de noi, ne-au sustinut si ne-au oferit doar energie buna si pozitiva! Si pentru ca suntem foarte aproape de una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, dati-ne voie sa va oferim o sugestie! Ce cadou mai potrivit poti oferi cuiva drag in preajma sarbatorilor pascale, daca nu un tablou angelic? Picturile din cadrul expozitiei sunt la reducere doar in aceasta luna si le puteti gasi pe site-ul www.artisanart.ro.

In final, tinem sa multumim inca o data tuturor celor implicati in organizarea evenimentului, tuturor partenerilor si mai ales tuturor celor prezenti la Libraria Mon Cher! Datorita lor a fost o seara cu adevarat reusita!

Mai multe fotografii din cadrul evenimentului puteti gasiti aici!

Love & Light

 

 

 

 

Taguri :
Categorii : Lifestyle Noutati
Share it:
Adauga comentariu