Aniversare Proud to be Romanian

30 July
  • Gina
  • 0 comment

Sambata trecuta (22 Iulie) am participat la cea de-a 3-a aniversare a cartii Proud to be Romanian, intr-o locatie istorica de vis – Cetatea Fagarasului. Este prima aparitie a povestii ArtisanArt in aceasta carte si suntem tare recunoscatori pentru asta. Cartea ajunge in multe locatii speciale din tara si nu numai, la diplomati, ambasadori si chiar presedinti din diverse tari.

“Authentic values of today’s Romanians, inspiring tomorrow’s generation of achievers.”

A fost o seara speciala, cu o incarcatura emotionala puternica, am cunoscut povesti romanesti de succes, oameni autentici, deschisi la minte si la suflet, care reusesc sa aduca Romaniei un plus de imagine si de valoare. Surpriza serii a fost inmanarea diplomelor de membru al comunitatii Proud to be Romanian, de catre insesi doamna Irina Margareta Nistor, vocea copilariei sau tineretii noastre, ce dubla in limba romana toate filmele straine.

Pentru prima noastra aparitie in cartea “Proud to be Romanian” (speram ca nu si ultima), dar si pentru invitatia la acest eveniment, realizat remarcabil de catre Adriana Arabolu si Rob Wilkinson, multumim din suflet! Suntem mandri ca facem parte din comunitate #proudtoberomanian si ca ne regasim printre atatia oameni valorosi ai acestei tari!

Amintim aici doar cateva dintre brandurile si personalitatile de succes ce se regasesc in numarul 5 al cartii Proud to be Romanian: Oana Pelea, Ligia PopDomeniile SegarceaCarmen Voinea RaducanAntibiotice IasiCasele de oaspeti CincsorIoana Ionescu (YVY), Isabela Mandoiu, Baile GovoraDentestetMrini Eye Hospital, Hotel Yako, etc. Mai multe fotografii din cadrul evenimentului puteti gasi aici!

Povestea ArtisanArt continua si doreste sa aduca cu fiecare proiect realizat un plus de culoare, de viata si de frumos in viata tuturor romanilor!

Love &Light