Cum stați cu minunile din viața voastră? Sigur le aveți, dar le și VEDEȚI?

15 May
  • Gina
  • 2 comments
Aşa cum v-am obişnuit deja, acordăm o importanță deosebită actelor caritabile ce pot lua nastere datorita creatiilor ArtisanArt. Fie că am organizat evenimente care au avut ca scop strângerea de fonduri pentru diverse cauze, fie că am donat o parte din încasările noastre, ne-am dorit (şi suntem convinsi că am reuşit) sa dam o mana de ajutor si in acelasi timp să ducem energia pozitivă a operelor noastre şi la oameni mai putin favorizati de viata. După fiecare eveniment, am avut placerea sa cunoastem “oameni-minuni”, ba chiar am trăit pe propria piele minunile ce vin din faptele mici, dar pe care uneori uităm să le vedem.
Weekendul trecut am trăit minunea sub mai multe forme, la Balul Caritabil Rotary Timișoara RipensisÎntr-o locație ce deborda de eleganță și bun gust – Tresor Le Palais, multi oameni-minune din Timișoara au venit să sărbătorească VIAȚA și au acționat din cele “două inimi” pe care le au, cum bine spunea Înalt Preasfinția Sa Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, în discursul său.
Proiectele susținute de RIPENSIS dezvoltă comunitatea în sferele de sănătate, educație și cultură, iar evenimentul de sâmbătă seara a inclus și o licitație caritabilă cu mai multe obiecte de artă ale artiștilor UNAPR și nu numai: tablouri, sculpturi, bijuterii. Doamna Maria Tanasă, una dintre amfitrioanele balului ne-a făcut bucuria nemărginită de a lua parte la eveniment. ArtisanArt a fost astfel prezent prin însăși artistul și fondatorul brand-ului – Gina Dragomir, care a donat, spre licitare, tabloul Gabriel.  
Pictura a fost realizată în modul aparte, deja consacrat, al artistului: dincolo de culoare, artă și acuarele, pânza tabloului e încărcată cu energia iubirii, armoniei și a păcii. Chiar și numele “Gabriel” are o însemnătate aparte: Arhanghelul Gabriel este cel de-al doilea în rang printre arhanghelii care se află înaintea lui Dumnezeu, iar numele lui semnifică în limba ebraică “Dumnezeu este puterea mea”. Arhanghelul Gabriel este îngerul mesager și este responsabil cu comunicarea: atât comunicarea cu sinele, cât și comunicarea cu ceilalți. Totdată, are menirea de a ne sprijini în găsirea adevăratei vocații. De asemenea, Gabriel are darul de a purifica, de a elibera mintea de gânduri impure sau negative, dar și de a purifica emoțiile, care stau la baza marilor schimbări în viață.
 
Momentul licitarii operei noastre a fost unul încărcat de emoție și, totodată, momentul în care l-am regăsit pe Dumnezeu, printre oameni cu suflet bun care ajută necondiționat. Inima ni s-a umplut de bucurie când, spre surpriza noastră, tabloul Gabriel a fost printre puținele obiecte licitate cu suma de 4000 de lei.
Seara a fost una extrem de reusita si de frumoasa, banii strânși în urma licitatiei tabloului Gabriel vor susține proiectele din cadrul programului Rotakids – Praf de stele
Love & Light
Comments (2)
  • Multumim, Gina Dragomir pentru gestul plin de noblete si generozitate! Ai cu adevarat spirit rotarian-“A Servi Mai Presus De Sine””si gestul tau frumos, contribuie la generarea a sute de zambete inocente. Cu recunostinta, Maria Tanasa & RotaKids

    • Cu mare drag oricand! Ne bucuram din suflet ca gestul nostru conteaza!

Adauga comentariu