about image

Gina Dragomir

Bun venit in lumea ArtisanArt! Creator si fondator al acestui brand este artistul plastic si designerul de produs, Gina Dragomir.

Pasionata din copilarie de tot ceea ce insemna creativ si frumos, artistul a simtit o atractie apare catre pictura: “Era modul cel mai usor si frumos de a-mi exprima sentimentele, trairile si de a-mi manifesta creativitate. Nu stiam pe atunci cat de important este sa iti asculti inima si vocea interioara, tocmai de aceea pictura a fost mult timp un simplu hobby”.

Dupa 10 ani in care a lucrat ca designer grafic, viata, in stilul sau caracteristic, i-a aratat artistei calea pe care merita sa o urmeze in viata. Astfel, ascultandu-si chemarea sufletului, pasiunea pentru pictura s-a transformat dintr-un simplu hobby, intr-un adevarat „jobby”, pe care acum il face cu foarte mult drag.

Despre proiectele designerului Gina Dragomir poti descoperi mai multe aici: www.ginutza.com sau pe pagina personala de facebook: Ginutza.Design.

Tablourile pe care le creaza artistul sunt pline de culoare, de viata, de lumina si, mai ales, de iubire. Fiecare lucrare are propria sa poveste, semnificatie sau mesaj. Sunt realizate cu foarte multa pasiune si daruire, intuitia si ghidarea divina fiind principala sursa de inspiratie. Artistul isi doreste sa transpuna prin pictura frumusetea divinului ce se regaseste in fiecare dintre noi si sa ne faca in acelasi timp constienti de puterea noastra creatoare.

Tablourile ArtisanArt sunt unicat si originale si sunt realizate in acuarela sau acrilic, la diferite dimensiuni. Acestea nu se reproduc pentru ca fiecare lucrare are propria energie si propriul mesaj. Ramele sunt incluse in pret (exceptie fac tablourile in acrilic, rama fiind optionala si contra-cost). Livrarile se fac prin Fan Courier, iar in Timisoara se pot livra personal. Plata tablourilor se face in avans, in contul firmei, iar transportul se plateste la destinatie (vezi Termeni si conditii).

Brandul ArtisanArt este si un proiect de arta aplicata. Produse diverse sunt realizate handmade cu materiale naturale 100% si la calitate superioara: posete, papioane, huse de perna, etc. Fiecare produs poarta amprenta vizuala si energetica a tabloului din care este inspirat. Ne dorim astfel sa integram arta in ritmul vietii cotidiene in cel mai frumos mod posibil!

Pentru ca “arta este cel mai scurt drum catre Dumnezeu” si pentru ca ArtisanArt militeaza pentru apropierea de divinitate, acesta se implica si in proiecte caritabile, ajutand astfel copiii din mediile defavorizate sau copiii cu dizabilitati.

Daca v-ati decis sa va decorati casa, biroul sau daca doriti sa faceti un cadou de suflet unei persoane dragi, puteti comanda tablourile si produsele noastre direct de pe site sau ne puteti scrie un email la contact@artisanart.ro sau un mesaj privat pe pagina de facebook ArtisanArt Boutique.

Va multumim si va felicitam ca ati ales ArtisanArt!

Love & Light

About Icon

.

Singurul mod de a realiza lucruri minunate, e sa iubesti ceea ce faci!