Expozitie Poveste – Wings of Angels

23 October
  • Gina
  • 0 comment

Luna trecuta, artistul plastic, Gina Dragomir, a sustinut cea de-a VI-a expozitie personala de pictura, intitulata WINGS OF ANGELS. Expozitia-poveste a avut loc intr-o locatie intima din inima orasului Timisoara, la COCÓ, unde s-au strans mai bine de 30 de suflete frumoase. A fost o atmosfera calda, plina de iubire, de zambete largi, imbratisari si.. de multi ingeri. Dintre tablourile expuse acolo, o mare parte intruchipau diferiti ingeri si arhangheli, pictati de artist.
“Consider ca sunt un om simplu care a primit un dar minunat si o misiune importanta.. si frumoasa. Aceea de a le face oamenilor  cunoscuta lumea ingerilor, puterea lor si de-ai indemna sa se apropie si mai mult de  Dumnezeu. Ingerii sunt tot timpul alaturi de noi, insa nu pot interveni in viata noastra fara o dorinta clar exprimata in acest sens.” a declarat artistul.

O lume plina de culoare, de viata, de lumina si mai ales de iubire intalnim de fiecare data la evenimentele create de ArtisanArt, brand fondat de artistul Gina Dragomir. Expozitia de pictura a fost insotita si de un Pop-Up Sale in cadrul caruia a fost lansata noua colectie de produse de arta aplicata: esarfe fine din satin si posete plic din piele ecologica, toate avand imprimate picturi prezentate in cadrul expozitiei Wings of Angels. “Feminine Collection” se adreseaza tuturor doamnelor si/sau domnisoarelor delicate, care apreciaza lucrurile fine, dar si celor increzatoare in puterea lor feminina, care ar purta oricand cu mandrie un produs unicat, o opera de arta.

O alta surpriza a venit de aceasta data din partea designerului Gina Dragomir: jurnalul motivational “Eu cred dintotdeauna in ingeri”. Jurnalul este un ghid spiritual pentru cei care isi doresc o viata mai frumoasa, mai sanatoasa si mai ales celor care doresc sa cunoasca lumea ingerilor si arhanghelilor. Pe langa ilustratiile cu zane si ingeri create de artist, gasim in jurnal si  afirmatii pozitive, rugaciuni, informatii despre ingeri, zane, arhangheli, exercitii de dezvoltare personala si multe altele. Artistul a promis ca va veni in viitorul apropiat si cu partea a doua a jurnalului, in care vom gasi si mai multe informatii utile.

Cu ajutorul partenerilor si sponsorilor, evenimentul Wing of Angels a fost unul reusit in care cei prezenti au fost rasfatati de energia divina a ingerilor:  food & Wine oferite de COCÓ, un recital la pian sustinut de muzicianul  si profesorul Cristina Struta, premii in cadrul tombolei oferite de ArtisanArt, Solaris si Belle Lavande, briosele-inger create cu multa iubire de BB Cake Boutique si, evident ca toate momentele serii au fost importalizate cu mare drag de fotograful Anita Bejenaru.

Evenimentul a avut, ca de fiecare data, si un scop caritabil. De data aceasta o parte din vanzari si donatiile serii au mers catre asociatia “Invatam cu pictograme” din Timisoara, asociatie ce sustine copiii diagnosticati cu tulburari din spectrul autist.

  

Si pentru ca ingerasii au dorit sa-i faca si ei o surpriza artistul Gina Dragomir, spre finalul serii, binecunoscuta dna Veronica Balaj de la Radio Timisoara, aflata printre invitati, a avut placerea sa stea de vorba cu artistul despre ingeri, iubire si acte de caritate. Interviul il puteti asculta in intregime aici.

Multumim de asemenea, pentru un articol senzational, care ne-a mers direct la suflet, bloggeritei timisorene Andra Costa! Gasiti aici articolul in care Andra (fondator Blogging TM 2.1) a scris absolut minunat despre experienta sa la acest eveniment.

Pana la urmatoarea intalnire organizata de ArtisanArt, va lasam in grija ingerilor si a divinitatii si va invitam aici sa admirati frumusetea evenimentului surprinsa in imagini.

Love & Light