Anul asta se poarta ARTA – Lansare posete plic

09 February
  • Gina
  • 0 comment

Noul an incepe cu o lansare de posete clutch, un alt proiect de arta aplicata, marca ArtisanArt!

Cand imbini arta cu materiale fine si adaugi un strop de feminintate si finete, rezulta un produs deosebit. Am creat aceste posete plic special pentru femeile care iubesc frumosul si care  vor sa dea culoare vietii lor. Stim cu toti, ca toate femeile iubesc posetele, dar nu toate sunt suficient de indraznete incat sa iasa din tipare cu un produs deosebit, unicat. Tocmai acelor femei, curajoase, indraznete, libere si visatoare li se adreseaza aceste creatii.

Toate cele 10 modele poarta numele picturilor originale din care sunt inspirate. Materialele folosite sunt bumbac imprimat si bumbac cu striatii de catifea. Poseta poate fi utilizata ca plic sau poate fi purtata pe umar, avand un lant metalic de 120cm lungime, detasabil.

Produsele sunt realizate handmade, fapt pentru care, pentru orice comanda exista un anume timp de executie, aproximativ 3 zile, timp care poate varia insa in functie de numarul comenzilor.
Clutch-ul este potrivit atat unei tinute casaul, cat si unei tinute mai elegante sau mai non-conformiste. Poate fi o minunata pata de culoare pentru vestimentatia oricarei femei!

Pe langa energia ce se regaseste in fiecare pictura originala, posetele emana foarte multa energie feminina, sunt delicate si se incadreaza foarte bine in ritmul tau cotidian; iti infrumuseteaza tinuta, dar iti si imbunatateste starea de spirit.

Mai multe detalii gasesti la fiecare produs in parte, dar ne poti trimite si un email la contac@artisanart.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!

Love & Light

Gina Dragomir

 

Taguri :
Categorii : Lifestyle Noutati
Share it:
Adauga comentariu